Notify Message
Forums
#8990591 Jan 21, 2014 at 10:33 PM
Amnael
Melyik csapatba jelentkezel? 10-es vagy 25-ös?
25-ös, hétvégiRólad:
1. Mennyi idős vagy?
23, minden tekintetben férfi :D

2. Mik a céljaid a játékban?
Egykor hardcore raider voltam, GINO és társai, de sajnos még Firelands vége felé fel kellett hagynom a raideléssel. Külföldre költöztem és a munkaidőm nem engedte, hogy aktívan raideljek tovább. Amikor tudtam játszottam, de csak LFR-be jutottam(az meg tudjátok milyen...). Pár hónapja sikerült más munkaidőbe kerülnöm, de a hétköznapi raidelés még mindig nem megoldható. Bár már nem feltétlenül vállalnék be heti 7 raidet, mint régen, hiányoznak a raidek, a kihívások, a közös -egy csapatként elért- sikerek. Szeretném ismét átélni, milyen keményen dolgozni a sikerekért és látni az aktuális content tartalmait.

3. Miért szeretnél csatlakozni a klánunkhoz, mondd el pár szóban!
A raid időtök számomra kedvező, valamint nem is vagytok trashen éjszakázó guild. Most dícsérhetnék külön személyeket a guildben, mert nyalizni jó, de nem vagyok az a fajta, nem is ismerek senkit, be kell valljam :)

4. Ha van valaki a klánban, aki esetleg ismer téged akkor nevezd meg kérlek!
negatív

Karakter információ:
1. Karakter amivel be szeretnél lépni (név, faj, class,)
Amnael, orc, mage (későbbiekben lehet goblin lesz belőle)

2. Milyen 90-es szintű altjaid vannak? (név, faj, class,)
Infernovirgo, priest. Valamint sok altom van pandában, de halál felhúzni őket

3. Voltál korábban más klán tagja, és ha igen, mi volt a neve? Miért hagytad/hagyod el?
Ragnaros-on: Game is not Over - A vezetőség több tagja akkor otthagyta a játékot, valamint akkori fejjel nem tudtam megbékélni azzal, hogy amin mi 3 hétig wipeoltunk és vért izzadtunk, hogy meglegyen realm first, azt másnap a blizz vérbenerfelte és a fél realm letette 2-3 tryból.
Infinite Cooldown - Barátok miatt mentem át oda, amolyan levezetésnek, hisz tudtam, hogy lassan költözöm majd külföldre. Ők is szépen lassan hagyták maguk mögött a játékot, azon a ponton én is letettem a lantot.


4. Armory link a karakteredről, a main specc-edről és pár szó a másodlagos talentedről.
Amnael
Másodlagos talentem ilyen pvp hülyülés volt, semmi több.


5. Honnan szerzel infót a karaktereddel kapcsolatban?
177 nap gameplayem van a karakterrel, köztük, mint azt említettem is, hardcore playerként. Az alap tudás bennem van, mikor módosítások történnek, akkor felkeresem a nagyok fórumait. Lásd elitist jerks és társai.

6. Miért ezeket a szakmákat választottad?
Tailoring: Back enchant mindent visz, főleg egy casternek.
Enchanting: Gyűrű enchant, és mert valahogy jobb szeretem, mint a jc-t :)7. A Raid csapat haladásának érdekében változtatnál-e a talenteden, profokon?
Igen. Egy valamit nem vállalok fel: sosem leszek arcane mage. Hamarabb hagyom abba a játékot, inkább ülök a padon tartaléknak. Ez nálam egy kényes téma. :) A jó öreg nyomkodjuk az egyes gombot, majd mikor elalszunk, úgy csattanjon a fejünk a billentyűzetre, hogy az orrunk lenyomja a 2-est. Igen, tudom, már nem ugyanaz, mint régen, de engem undorral tölt el a gondolata is. Természetesen vannak harcok, mint pl Sinestra is volt, 1-1 harc erejéig felvállalom, hosszú távon inkább padozok, ha túl gyenge a dmg, amit kitolok. Egyébként nem véletlen van Firelord a nevem mellett, az a kedvenc talentem :)


8. Van-e valamilyen nehezebb raid tapasztalatod (PreBc40/Bc25/Wotlk25/Cata/DS)?

Sajnos nekem PreBC még kimaradt, BC-ben pedig nem jutottam el content szintem már a raidekbe. WotLK-et végig raideltem, még az Arathor szerveren, előbb egy baráti, majd Ulduar végétől egy erős közép guildben.(voltunk realm 2-3, meg realm 10 is) HC 25-ben LK-t nem sikerült letenni, sajnos sok alapember abbahagyta a játékot. Én magam szerveztem egy 10-est, hogy legalább az meglegyen, 2. trynapon, még nerfelés előtt lecsaptuk, méghozzá shadow priestek nélkül, pedig akkor minden csapat 2 sp-vel ment rá, mások kinevettek, hogy egyáltalán rá mertünk menni. "Karrierem" legnagyobb sikerének értem meg a dolgot, tényleg hihetetlen volt. Ezen kívül officeri és raid leaderi pozíciót is elláttam.
Catát is ebben a guildben kezdtem, de egyre többen hagyták abba a játékot, ezért az első content végén én is váltottam, ekkor jött a GINO. Nefarian killnél érkeztem, Cho'gal realm first killen már ott voltam, majd 3 hét Sinestra wipe és killnél is, ez a másik nagy kill, ami megmaradt az emlékezetemben :) Fentebb már írtam a váltás okait, Firelandset már IC-ben toltam, egészen kedvenc firemage bossomig :D Még van egy pov vidim is youtube-on, bár first kill, de amit ellehetett, azt elrontottam benne, szóval bár 720p és tiszta a kép, nagyon gáz maga az alkotás :) Azóta aktívan nem raideltem, csak LFR munka beosztás miatt.


9. Más dolgok, amelyeket érdemesnek tartasz elmondani?
Van két probléma, az egyiket armory megtekintésénél már láthattátok, gyenge a gearem. Kiszedtem a legendary backet, van még 1-2 valor upgrade lehetőség, de sajnos még csak flexekbe se visznek le, hogy tovább gearelődjek. Egyébként a kari masteryje megalkotása óta a LOOT. Ami kieshet, az tuti nem fog kiesni. Anno ICC-ben majd 3 hónapot töltöttem a dkp lista élén, hogy kiessen az az átkozott trinket... Lényeg a lényeg, tudom, hogy ez nem hc harcokra gearelt kari, ezért természetesen szavam nem lenne, ha ebben a gearben még nem jutnék le a jelenlegi próbákra, csak esetleg a könyebben vehető harcokra.
Probléma no.2: Pénteken csak este 9-től tudok rendelkezésre állni, ameddig csak szükséges. A másik két nap nem probléma


Számítógép információ:
1. Konfiguráció (a wowos beállításodat írd le pontosan, felbontás grafikai beállítás stb. stb.)

Minden high/ultra, nem probléma a grafika. Tudom jól, milyen jelentőséggel bír.

2. Internet típusa, sebessége?
Sajnos ez gyenge, 6MB, de nincs lagg problémám. Ha néha van hébe-hóba, akkor egy router restart megoljda.

3. Van-e működő mikrofonod+TS3?
Van, TS-t 2 perc telepíteni.

+ csinálj egy képet a wowos UI-ról Raid közben és link formájában illesztd be ide!
Bocs, nem raid közbeni. Régen nagy UI alkotó voltam, mostanság elvagyok elv ui-val és pár kiegészítővel. Mint pl mage addon, omen és társai.

Hét közben keveset találtok online, ha bármi lenne, itt reagálok!

Amnael
Quote
#9003084 Jan 24, 2014 at 04:05 PM
Víllám
Szervusz Amnael !

Szimpatikus amiket leirtál azt gondolom hogy beférnél a csapatba.
Kérlek jelentkezz nálam Víllám vagy Issti Gabi Bonesclicer nél.

Üdv:Víllám
Quote